♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, January 5, 2012

☺i'm back!!!☺

..assalamualaikum..

1st kina nak wish Hepi New Year kat korang²...x terlambat kan nak wish? mcm ne dengan tahun baru nie? dah pikir ape azam korang? tahun lepas punyer tercapai x? mcm kina... ada yg tercapai ada yg x tercapai. pe pun berkat doa kinadan korang, kina selamat melahirkan anak perempuan yg sehat dan comel secara normal. Berat anak kina 2.82 kilo.. dan kina bersalin dekat spital Sg. Buloh pada 01.11.11. Urrrmmm....due nye 11.11.11 kan? Tapi anak kina dah x sabar nak tgk dunia sebenar. bersalin la kina awal dari due sebenar. Pasal pengalaman kina nak bersalin tue nanti kina citer.

Hari nie kina nak upload gambar² anak kina..korang mesti x sabar dah kan? jOm!!!

..:: Marrisa Hannah ::..

Usianya 2 Hari

Usianya 11 hari..kalau ikutkan ini lah due sebenar Marrisa. Tapi nak kuar cepatkan? dapat la 01.11.11...Jadilah.

Ini Marrisa 15 Hari...



30 hari..


36 hari pulak...

38 hari....

ini gambar Marrisa paling latest....

cOmel tak anak kina? 

kina bersykur pada Tuhan kerana menunaikan permintaan kina utk dapatkan anak perempuan. Hepi sgt² dan x sabar nak tgk dia membesar. 

ok la korang... nanti kina update lagi yew..kalau nak ikutkan byk lagi cerita kina nak tepek kat sini. Tapi masa x mengizinkan la.. 

Bye...jumpa lagi!!


10 comments:

jedi said...

tahniah kina.,..mmemang comel...

Salina@IbuAqil said...

tahniah dik.. comel sggh mcm mama dia.. kina TC yer.. ;D nnt up lg cite baru ye.. akak rindu.. ;D

intan_blur said...

tahniah beb..
akkhirnye dpt jg bby gegurl kan.. ;)
marisa ke hannah ko panggil??

Lily@MamaZaraZareef said...

kina, congrats!! tercapai hasrat nk bby gegurl ye..memang comel sgt anak kina ni n name pn sedap..suka tgk gmbr die yg tgah senyum2 tuh!!..:D

eB ezrin said...

sgt2 comel. tahniah :)

munna said...

alolo..comelnya...tahniah kina... sepasang dah ye..

bonda dadif aka akish said...

dah selamt ropenye...

comey bangat...

congrets pade adam...dan jugak pade kina...

aien sara said...

sgt2 comel..geram tgok...dn sedap nama ank ko....... tahniah yer as.....

PUANSTOBERI said...

baru dpt singgah tgk baby. Alolooo... mmg comel... geram..gerammm

sue said...

lama tak dtg blog kina..
congrats utk baby baru..

sedap nama Marissa Hannah..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣