♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, January 20, 2012

☺hip..hip..horeyyyyyyy☺

..assalamualaikum..

skrg nie kina bz tgk citer korea kat TONTON... dulu time sekolah mmg minat tgk citer korea dan cina. pasti dah hbs sekolah dah x layan..bila dah jadi mak budak baru layan blk. hehehehe... rupanya citer korea bertambah best. Pastu pulak  pelakon dia hensem dan cantik.Mmg terujalah nak tengok. Bila dah hbs citer tue...tgk citer lain pulak. itu yg sekarang nie jarang nak berFB dan berBLOG... 

tapi ..

kina sebuk mcm mn pun tetap akan bukak BLOG... sebab blog nie dah sebahagian dlm hidup kina. Tak sah kalau x ada... 

kat sini kina nak kongsi citer hepi kat korang...korang tahu.. pakcik tue dah nak berhenti taw!! dia last kerja 31.03.2012 nie.. x sabar nak tgu saat itu. 

heheheheh

kah..kah..kah..

hihihihihihihi

jahat tak kina gelak mcm tue??

kina rasa hepi sgt bila dengan perkabaran tue.  lepas nie aman la hidup kina sikit. x de rasa susah nak mtk cuti..x de rasa nak jg hati dia setiap hari..tak de rasa sakit hati bila tgk dia tidor ..dan mcm² lagi lah. 

harap org yg menggantikan tempat dia perangainye x de la seteruk pakcik ni. korang tolong doakan kina yew. kina cuma nak bekerja dlm suasana yg aman dan selesa sampai bila². kina x nak ada perasaan mls bila nak pergi kerja. 

ok lah...kina nak sekodeng² kat blog korang pulak. rasa mcm bersalah pulak org jengok blog kita tapi kita x pergi membalasnye...


p/s: skrg nie marrisa hanna dah pandai berborak dan tgk tv dengan kina. hihihi..comel je bila tgk! 

7 comments:

eB ezrin said...

silalah raser berslah. nk tuntut jengukan nih ;p

munna said...

hahaha..tumpang gembira utk kina....

mama salmi said...

patutla lama xde jengok blog akak ek..bz tgk citer korea rupanya..:p

Salina@IbuAqil said...

Rindu sgt kat kina... ;D
TC dear.. ;)

ZaLina BLank said...

kl ko ade astro channer 393 lagi best as. 24 jam cite korea. aku sllu layan channel astro tu la. ank2 ngn laki aku pun same. mmg best giler la. hehe

sue zainun said...

hehe sue pon peminat korea jugak cuma sekarang dah kurang tgk sbsibuk

kakyong said...

amboi.. bz tgk citer korea sampai tak update blog.. kihkihkih...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣