♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, October 8, 2010

..:: cOntest bersama si kecil Oleh Cik GayahSpears ::..

::salam::

hari kali ke-3 kina update blOg. entah kenapa rajin semacam lak hari nie?? jap..lempang muka kejap!
dussss....dusssss...dusssss...

betOl aku hari nie...sht....x biOl lagi... 

memandangkan ade menda kina nak update ni...kina buat la dulu. nti bila dah x de menda naik berhabuk lak blOg kina ni x di usik. Kali ni kina nak join CONTEST BERSAMA SI KECIL anjuran Cik GayahSpears . benda nie x terjadi kalau mama Qistina (Nurul Riza) x tag blOg kina 2 hari yg lepas. tgk pada date last cOntest nih dah nak tutup. waaahhhhh...masih sempat nak jOin lagi nih.

jOm jOin contest nih....


Contest ini bermula pada 1 September 2010 dan akan berakhir pada 10 Oktober 2010

~> Syarat-syarat penyertaan :-
* Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’-Done
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini -Done
* Sertakan link entry korang pada entry ini. * Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@anak sedara@ adik - Done
* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu) - Done

gambar yg kina pertaruhkan ialah

kina pilih gambO nie sbb time nie besday adam yg kami sambut dkt Langkawi awal tahun 2010. byk kenangan terindah masa nie..kina dan family x kn lupakan selamanya.

kina nak serahkan tugasan kepada:-




DOAkan kejayaan kina yew kawan². kalau kOrang nak join sekali best jugak!! 


jOm...jOm..jOmmmmmm!!

6 comments:

Mommy Pinky said...

ololo..comeynyer pic..tenkiu tag, mommy doakn supya menang ok..:))

kakpah said...

salam kina. Pekaba... lama tak menjengah di sini. kina sehat ke. adam sehat?

Gayahspears said...

salam knai..
sila tgk update senarai nama peserta ya..TQ
same2 kita tunggu keputusan pemenang :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Mommy Pinky~

jOm kita sama² join. mana tahu menang ke kita ni kan??

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakpah~

salam kak pah...lama x jengok blog kak pah gak. kina sht...adam pun sht!!

jap g kina g blog kak pah yew.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Gayahspears~

ok beb!! nti kita terjah sana...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣