♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, October 21, 2010

..:: BEST pergi FUN FAIR ::..

::assalamualaikum::

Dah lama x citer pasal si kenet adam tue kan? haaaa...kali nie kina nak citer pasal si kenet tue panjang skt. jgn kOrang kOmplen panjang sgt nak baca sudah yew....! 

mlm tadi kami pergi fun fair kat pekan rawang. kalau pergi sana.... bukan ape, pergi menghabiskan duit!! kalau x 10 hinggit jgn balik laaaaa...lebih lagi ada!! org kata fun fair nie ada HANTU dia... hantu tue lah yg buatkan kita nak main jer ape yg ada kat sana. lagi² yg main dapat hadiah tu.... mula² dapat hadiah..lepas tu kita nak main lagi.. kalah...nak main lagi..nak main lagi...sampai la duit kita habis. betOl x?? betOl x betOl jOm kita layannnnnnnn gambo kat bawah nie.

jap..jap..jap....

sebelOm citer pasal fun fair tue..kina nak tunjukkan gambO adam dapat basikal baru. papa dia beli hari Isnin baru² nie. asalnya pergi kedai basikal tue nak cari besi buai adam yg dah patah tuh. balik² je dia bawak basikal. mmmm..... agknya baru terbukak hati si supra kOt nak beli basikal si adam. padahal kina dah lama mintak supra belikan basikal roda tiga adam. tapi yg kelakarnya... supra belikan basikal adam yg budak umor 3 tahun ke atas. kata supra 'biar dia cepat bawak basikal besar'. dlm hati kina kata 'nak budjet la tuh... konon beli sekali je lah!!! mesti punyerrrrrrrr!!!'

huhuhuhuhu..

apepun adam tetap suka ape yg papa dia belikan. suka tgk dia senyum masa tuh. yg geli hati kaki dia terpusing² nak mengayuh ..tapi kaki x sampai². 


gambO ni kina amek masa ondeway nak ke fun fair tue lah... bila dah beso nie susah tul nak amek gambO dia. tgk la mcm² pesen muka dia buat. geram pun ada tawwww...x sporting dah si adam ni. susah tul!!!

last² adam baru nak senyum...tapi sekali je. pastu dah....sabO je laaaaa..

ini lah senyum nampak gigi....huhuhuhuhu. gigi bawah tue x tahulah bila nak tambah² lagi. dari awl tahun sampai la nak hujung tahun ni. mcm tu jelaaaaaa.....

mama kina ckp masa mama tanam uri adam..mama tertanam dalam. sbb tue lah gigi adam lambat tumbuh. org tua² kata kalau gigi lambat tumbuh budak tue cepat cakap. ok lah tu kan?? biar ler gigi adam lambat tumbuh...dah tua nanti masing² gigi dah x de..si adam ada lagi giginya!

hahahahahhahaha....

kina nih kalau gelakkan adam nO. 1..

kat bawah ni antara menan yg adam main... kopak duit supra...hahahahah...tapi bukan selalu kan? kalau hari² mau kina suruh supra je yg keje kat sana. leh main free..... 

kat bawah nie kina amek masa tgh tunggu giliran nak main ketapi nih.. mak aiii...lama tul nak tggu. tgk muka supra nie
v
v
v
v
v
muka bOringgggg...hehehehehhe...sbb ape taw? dia x leh naik...kina je blh!!!





 masa nie.... patutla supra bg kami token byk²..katanya habis kan. tapi kina dah x tahu nak main ape. cari punyer cari rupanya nak main BENGGO... kina igtkan sekali dua jer main..rupanya dah 4 kali. 1 kali main RM10 hinggit.....kalikan dgn 4..dah RM40...... banyaknya!!! itulah kina citer tadi...benda² mcm nie berhantu... selagi x menang selagi tue nak main..



 mmmm..... mata pun dah ngantOk duit pun dah habis..ape lagi balik lah kami. pergi tangan kOsong..balik pun tangan kOsong. pergi pOket lebat...balik pOket licin..

hahahhahahha....

ape pun mmg best g fun fair mlm tadi. tgk adam pun mcm best jer... duit habis tapi hati senang x pe. jgn duit habis hati jiwa kacau. huhuhuhu.... 

sebelum tu kina nak tanya ape maksud "PENGUNSIAN" yew??
kina dpt gambO ni kat FB.... masing² x tahu nak jawab. kOrang tahu?? kalau tahu bg tahu kina yew?? saje jer bg kOrang keje skt...ngeeeee~~~

3 comments:

mrs.ecam said...

x tau makne kata tu...mls nkpk buleh...heee pastu nk ckp...aku xpnah g pan pair...tp klu dh skali g abes dkat rm50 bek aku g kdai menan bli terus menan tuk ank aku...hahahahahhahah

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mrs.ecam~

yew la mrs. ecam...tapi sekali sekala ape salahnya. nti x de lah bila dia besar nti dia ckp ' mama aku x pernah bwk g pan pair'

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer adam... hehe

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣