♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, January 29, 2010

..:: PLEASE HELP ME!! ::..

assalamualaikum semua!!
nak nangis nih....
*
*
*
*
*
*
*
*
huk..huk..huk...

aku dah lama pendam perasaan aku. hari nie aku nak luahkan perasaan aku pada sape yg sudi membaca n3 aku kali ini. Buat yg sudi terima kasih aku ucapkan. huk..huk..

camnie ceritanya
*
*
*
pada awal bulan nie aku tengok blog aku len macam. x mcm tahun sudah. bila diteliti betOl2 aku tgk My FOLLOWERS aku dah x de gambo. just tittle je... kenapa ek?

(nak tgk lbh dkt klik 2x)

lepas tue...

aku nyer tempat owg dah bagi komen pun x de terpampang kat situ. cuba korang tgk gambo kat bwh nie.
*
*
*
(nak tgk dkt klik 2x)

tittle je tinggal kan? kenapa ek?

mcm tue gak dgn aku nyer Followers kat sini
*
*
*
(klik 2x nak tgk dkt)

kosong je kan? nape ek?

pening2...

yg terakhir...

masalah aku yg terakhir kan... kadang2 aku x leh nak komen owg nyer n3. x tahu kenapa. puas aku klik CATAT ULASAN... mesti x kuar2 kotak nak kena tulis tue. nape ek?
(klik 2x nak tgk dkt)

ape yg aku perlu buat?? x kan nak biarkan menda2 mcm nie terjadi pada diri aku?? x bOleh..x bOleh... bagi aku ini masalah berat. x best la nak membloging tapi aku x leh nak rasa kenikmatann nye semua. nak macam korangggggg!!..semua blh buat!!

so...

sape2 yg cerdik pandai yg boleh ajar aku bagaimana aku nak atasi masalah ini. korang ajar la aku. aku mintak tolong sgt2 dkt korang semua.

bg yg baik hati dan budi perkerti...(huhuhuhu..ayt manis nie!!) TOLONG sama aku yew!! kerjasama dari anda amat saya hargai dan dahului dgn ucapan ribuan TER
IMA KASIH!!


12 comments:

Tie said...

W'salam,

Kak tie ni bukannya pandai, tapi pernah ada masalah gitu, gambar tak keluar, kotak komen tak muncul, word verification pun tak de...

Rasanya sebab server slow sangat, atau browser tu kena update. Tak pun cuba guna browser lain.. Contohnya kalau guna firefox sekarang, cuba guna explorer pulak.

Kak tie dulu boleh gak. Tapi kerana dah biasa guna firefox, kak tie buang dulu firefox, kemudian install semula. Sekarang dah okay.

Tie said...

Ooo... lupa nak beritahu, gambor followers tu molek-molek ada je, hehe...

Mak Su said...

dah ada dah tu :)

kakpah said...

haah, kakpah tengok ada tu. dah le.. jangan nangis. buruk nau ghupenyer..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Kak Tie~

mmm..kak Tie kina dah cuba install mozilla. still mcm tue gak.

masalahnye kina x nmpk kalau kina bukak blog sendiri. tapi owg len bukak nmpk.

itu masalahnye...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Mak su~

mak su...x de pongggggg...

huk..huk...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Kak Pah~

huk..huk....huk...(cewahhhh!!)

saje nak manja dgn kak pah. hehehe..kina x nmpk la kak pah. kalau owg len mmg nmpk tapi kalau kina sendiri tgk blog x nmpk. itu yg nangis tue!!

Tie said...

Ish..ish..ish...

Cuba guna explorer lak.

Kalau bukak blog orang lain boleh nampak ke ?

Ni mesti tak mandi pagi, ekekeke......... Sabor je laa.. Tak pe.. jampi-jampilah sket !

mummyseri said...

Salam kenal n ziarah..yelahh kite tgk sume ada elok je dok tempatnya..@ dah ok yek..harap2 mcm tu lah..ok kite tuka link..:)

Riezal aka Rezdrake said...

Kina,

acctually semua are in place jer. Ur followers and comment semua ada. Most probably.. browser kina ada problem nak display ni. Apa kata switch browser dulu kalau pakai IE switch to Firefox or kalau pakai Firefox switch to IE.. cuba dulu.. kalau nak confirm lagi.. download google chrome browser tu dan install dalam pc kina.. then try browse blog kina guna google chrome.. cuba dulu.. takmau nangis2.. menatang ni tak bawak ke mati..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Tie~

hik..hik..

tq kak Tie, kina cuba yea..

kalau x leh gak. kina nak nangis guling lak...hehehehe

p/s: kina mandi lah kak Tie. hehehehe

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣