♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, January 14, 2010

.. :: cOntest Sweet piCture Anak Bersama Ibu :: ..

Jeng..jeng..jeng...dah lama x join mana2 contest nih. kali nih aku x lepaskan peluang yg ada. mana tahu rezeki aku dan adam menang ke kan? kalau kalah tue adat lah.. aku join contest nih pun menambah kenalan.

jOm pakat ramai2 join cOntest nih!!
Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..(done)
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..(done)
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri(mmg ltk satu pun!!)
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..(done)
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET (done)
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua (done)
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine (done)
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010 (ok!!)
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je.. (done)
nama anak : aDam HaziQ Bin Mazni
Umor aDam : 1 tahun 13 hari

aku mmg suka sangat gambar ini. time gambar ini diambil semasa kami pergi bercuti di LANGKAWi sempena hari jadi aDam yg pertama dalam hidup dia. ia amat bermakna dan SWEET bagi aku, suami dan semua family aku . sebab ini lah aku memilih gambar ini untuk contest ini. huhuhuhuhu

bg sape2 nak join KLIK sini

6 comments:

kakpah said...

kakpah vote kina menang....
come nya adam.
mak adam pun come gak ...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kak pah~

terima kasih kak pah. huhuhuhu..

Yatie said...

moga berjaya yer

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~yatie~

insyaallah yatie..

e!ya said...

SALAM TQ JOIN CONTEST SAYA..SO GD LUCK

Abg Din said...

hari ini keputusan...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣