♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, January 21, 2010

..:: TOLONG bg idea PLEASE!! ::..

salam semua...

tajuk macam tgh susah je kan? huhuhuhuhu... jgn panik..jgn panik... mcm nie aku nak mintak TOLONG kat u all bg idea dkt aku. ingat ada rezeki sikit nie nak beli LAPTOP. budjet aku bwh RM1800.00 ke bwh la. aku nak laptop yg yg ada 1GB @ 2GB.. pastu byk function la. Dan yg paling PENTING!! senang nak repair kalau rosak. kang beli mahal2 pastu nak repair x de spearparts. macam ner? huhuhuhuhu...

itu bab hati gumbira la.. tapi nie ada citer sedeh sikit la. huk..huk..huk...

hari Ahad mlm Isnin aku pergi bilik belakang nak menyapu (nie kalau mama tahu aku menyapu mlm2 mrh dia nie!! sori yea mama..). aku saje tengok sangkar pOpO..(hamster kesayangan aku)rupanya pOpO dah x gerak. igt dia tido..x puas hati aku usik badan dia pakai tangan..x bangun2 gak.. rupanyaaaaa..pOpO dah MATI!!!

UUUuuuWWWWaaaaaa!!!!...

byk2 hamster yg aku penah bela dan tengok x sebaik pOpO. mula2 aku beli dia pada May 2008. time tue nana pun x de lagi.... aku rasa pOpO x sakit atau kena gigit dgn semut. aku rasa dia mati sebab dah TUA kot!! harap2 mcm tue la. x de lah aku terkilan sgt. takut dia mati sbb aku x jaga dia betul2 ke kan. tapi ada rasa sedikit serba salah dlm hati aku. sejak aDam dilahirkan, aku dah jarang gilerz tengok pOpO. bila aku teringat je baru aku tengok. CIAN pOpO kan? aku baru nak mandikan dia dlm minggu nie. rupanya... x sempat!!

adessss..... pagi2 Isnin tue aku suruh supra tanam pOpO kat belakang rumah. x mo tgk pun time tue. aku x sampai hati tgk pOpO x bergerak. sedih sgt2!!! kalau aku tahu pOpO dah nak pergi tinggalkan aku.. aku belai dia hari2... gambo untuk kenangan2 pun aku x ada. tapi sampai bila2 pun aku akan igt rupa pOpO!!! sebab pOpO adalah yg aku penah SAYANG.


huk..huk..huk...

5 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kena survey kat kedai PC berhampiran


hehehhehehe

skang ni bnyk jenis lap top....

NICK IRFAN said...

sian popo... al_fatihah... ok hbis dah.. laptop 1800? beli acer kak!!!! sbb kakak sy guna acer dia beli kat lowyatt kot? dlm budjet 1700 lebih jer... 2GB...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~y.a.n.i.e putrajaya~

kina dah servey dah kat kedai area Rawang nie. MAHAL dan x berpatutan dgn harganya.

adesss...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~NICK IRFAN~

salam nick...cian kat popo kan? akk ada gak dgr member kata kat lowyat murah. tapi kena pandai pilih la. jgn jadi tipah tertipu lak.kan? kan?

Abg Din said...

benda baru pasti tidak kekal...

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣