♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, October 29, 2009

..:: cOntest sEnyuman cEria si cOmel::..

Contest kali nih bagi aku ia sangat2 menarik dengan hadiah yg sungguh menarik pulak tuh kan. Memang besttttt..!! Contest Senyuman Ceria Si Comel ni adalah anjuran SmileyKidz, sebuah blog fotografi yang memfokuskan fotografi untuk family, babies, kids and friends...
.


Online contest ini di buka dari tarikh:15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.




Jom Review hadiah sekejap!! Hadiah nyer besstttttsss !!!
***********************************
Pemenang Utama x 1 org:Outdoor fotografi selama 1 jam~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
Pemenang sampingan x 2 org:Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50
***********************************

sebelum aku nak letak gambar2 si aDam, meh tengok cara-cara penyertaan k..?

1. Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda -
Done
2. Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - Done
3. Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda -Done
4. Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. -Done
5. Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. -
Done
6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . -Done
7. AMARAN: no link back will be disqualified -Done
8. Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.-Done

Haaaaa... nih la gambO2 senyuman ceria aDam. Senyuman2 nilah yang membuatkan aku rasa bahagia sgt2. setiap saat aku pasti rindukan senyuman dia. x kira la malam ke..siang ke.. balik keje tention2 bila dah tgk senyuman dia terus hilang tention tuh.



nama : aDam haZiq Bin maZZni (aDam)

uMor : 9 Bln lebih

p/s dari aku :~ meh pakat ramai2 join contest nih. rugi x join!!! (doakan kami yew supaya menang contest nih...huhuhuhu)






2 comments:

giGGLe said...

gud luck2...
wish u all da best adam n mamanya..

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMIELYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di-review.

Good Luck! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣