♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, October 6, 2009

..::10 Cara PIKAT si Dia::..





Tips nih aku kasi khas tok kaum LELAKI...tips ini boleh korang cuba tok memenangi hati aweks korang. Ini berdasarkan kajian yg telah dilakukan berdasarkan kesukaan aweks yg mmg sentiasa mahukan perhatian.

1. Masa korang jln sama2..pegang dan pimpin la tangan dia. supaya dia rasa selamat bila kuar dgn korang.

2. Persiapkan diri korang tok menyelesaikan masalahnya,tunjukkan sifat memahami korang.

3. Selalulah memujinya dari segi kecantikan dan keanggunan rupa-parasnya. if dia x cantik sekalipun..puji2lah skt. tapi jgn lebeh2 lak. nti dia terperasan lebeh...adesssssss.

4. Bawakan kepadanya hadiah yg mengejutkannya pada bila2 masa. Jgn tgu besday dia je cik abg oiii... itu kedekutzzzz namanye!!

5. Call dia setiap kali korang nak tido atau nak keluar supaya dirinya rasa dihargai.

6. Korang perlu sentiasa berterus-terang dan berfikiran terbuka supaya si dia tidak risau dgn setiap tindak tanduk korang dan dia tidak menyangka yg bukan2. tul x?

7. Katakan 'Aku Cinta Padamu' sekurangkurangnya sekali sehari. Boleh ker?

8. Bila si dia mahukan sokongan korang dgn bertanya mengenai sesuatu perkara, katakan 'ya' atau 'tidak'. Jgn jadikan dirinya rasa bersalah @ menyesal kerana bertanya.

9. Bila korang tgh tention atau ada masalah. Katakan pada dia yg korang akan menelefonnya nanti dan korang perlukan sedikit masa tok berfikir mengenai sesuatu. Jgn sesekali mrh2 pada dia yg x tahu pape.

10. Luangkan masa korang pergi bersamanya ke tempat yg dia suka pergi dan bukan yg korang suka pergi. tapi sesekali bwk gak la dia. baru dia tahu life korang mcm ne. if dia x leh terima...ape lagi cari la aweks len!!!! senang citer....

last sekali aku nak pesan kat LELAKI2 nih..
Layanilah si dia sebagaimana korang melayani semasa awal2 bercinta dulu. Berubah tok kebaikan x pe..jgn lah berubah sampai CINTA korang pun berubah.

1 comment:

MissNera said...

akak.. xleh nak baca ar...
font besar sgt

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣