♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, August 15, 2011

☺Hari LahirKu ke 30 Tahun☺

..assalamualaikum..


Hari nie genaplah umur kina 30 tahun. Rasa mcm kejap je dah masuk 30an... lepas nie dah naik pangkat jadi 31..pastu 32... dan 40 tahun pulak lepas tue. Ish... kenapa yew blh rasa mcm tue? korang ada rasa jugak tak? 
Hari ni kerja pun halfday...nak checkup perut nie. SemOga baby dlm kandungan nie sehat dan uri yg kat bawah nie dapat pergi ketempat sepatutnya. Lagipun pinggang kina sakit sangat² nie. Semalam kina banyak buat keje..basuh baju, sapu rumput² yg baru dimesen, menyapu dan mengemop 1 rumah. Bila petang kina dah mula skt pinggang belakang. sampai nak jalan pun x blh... last² kina tawakal je..kina sapu minyak urut buah pala. Al-hamdulillah beransur pulih. Tapi pagi tadi nak bgn sahur. sakit tue dtg balik... dah kina x lalu nak mkn. cuma minum segelas air je. Harap hari nie kina larat puasa sampai petang. 

Mlm tadi suami kina hanya bawak balik McD dan wish kat kina. Hadiah tak dok!! x tahulah kalau hari nie dia bg ke kan..walaupun dia x bagi hadiah sekurang²nya dia org yg ke-2 wish kat kina. 1st adik kina..itupun mlm tadi kina keluar dengan dia pergi Danau kota. (bak kata supra.."aik..nak jalan terus ok ke?")...

hehehehe... 

sakit mmg sakit. tapi kina gagahkan jugak. Sebabnya nak tgu supra bawak x tahu lagi bila. Dia wat masa nie mmg x de cuti... lagipun kina setiap tahun akan keluar mlm² mcm tue dengan adik² kina kalau nak raya. tak beli pun x pe janji pergi. Kalau x pergi rasa mcm ada je yg tertinggal. huhuhuhu...

16 comments:

PUANSTOBERI said...

hepi beday Kina... :)

Rasanya ramai tul org beday bln Ogos ni. Huhu

Zura said...

heppy bday kina...kite sama2 dh 3 series...huhu...

intan_blur said...

happy bfday dear..hahahaha..hadiah lain kali la der. .;)

nurulhuda said...

happy bufday mak buyung =D

bonda dadif aka akish said...

hepi besday kina....

dan muge bb dlm perot tu berkeadaan baek2....

LYAfrina said...

happy birthday :-)

selamat melangkah ke angka baru :-)

Salina@IbuAqil said...

Happy birthday sis.. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberkati dunia & akhirat.. AmiN!!!! sweet 30th.. Hehehehehe thn depan ibuAqil plak sweet 30th Insya'allah!! ;)

Diyana said...

happy birthday to you kina!!;)umur hanya sekadar angka..hehe.

CIK JATT said...

Happy Birthday Kina! welcome to the club:) take care ok

eB ezrin said...

dear, uri dh kat bwh jgn la byk berdiri @ byk berjln, drive manual pon jgn... bahaya...
cuber byk rehat.. sapu2 tuh srh org len eat la... risau eB...
ps: tc yer :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Happy Bday Kina..!!semoga sntiasa sihat n tmbah murah rezeki yek..Kina wat kerja byk sgt kot tuh smpai sakit2 badan..kena byk rest lah lagi tgh puasa n berbadan dua ni kan..=)

Zana S said...

happy birthday ya mak buyung! moga mama dan anak nya selamat /sihat hingga kelahiran.. :D

Cik Wanie Ghani said...

happy belated birthday my dear,
hihihihihi...

smlm i dah nyanyikan utk u kan,
hihihihi

lia said...

happy belated birthday, kina....

kinna said...

happy belated bestday kembar! (tetiba kembar sbb nama sm..hehe)

azieazah said...

Happy Belated Birthday, KINA. Moga sejahtera dan terus ceria bersama menanti kedatangan baby baru.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣