♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, April 20, 2010

..:: be my 19,099th visitor http://mamasygaina.blogspot.com/ ::..


::salam::

rasa dah lama kina x msk ape-ape contest nih. rasa rindu lak..nak cuba lah!!  tapi tuk kali ke berapa tah kina dah lupa. korang nak try x? try lah...kalau korang nak KLIK sini yew?
 tuan rumah cakap ..(nak kasi hadiah babe, kena lah bersyarat :P)

jadi..inilah syaratnya... 

[1] mesti lah warganegara MALAYSIA :)
[2] berumur 18tahun ke atas, tak kesah lah lelaki atau perempuan, saudara-mara ataupun tidak, yang dikenali ataupun tidak.
[3] mesti jadi follower belog saya. *blush*blush*
[4] letakkan banner seperti di atas di belog anda, dan link-kan balik kepada belog saya ;)
[5] kalau dah cukup syarat-syarat-nya, dan jika ditakdir-kan anda-lah visitor yang ke 19,099 itu, sila lah capture (print screen or snap) the required number seperti di atas be dengan gambar belog saya, dan emailkan kepada saya di faryn_farhana@yahoo.com

nOtaKaKiKiNa: 
harap2 ada luck kina kali nih....aminnnn..

3 comments:

Mak Su said...

selamat berjaya Kina :)

kakchik said...

selamat berjaya kina! mana tahu ada rezeki, kina yg dapat hadiah tu. dengar khabar hadiahnya lumayan...

sI tEDI said...

good luck kina

InsyaAllah kalau ada rezeki!

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣