♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, April 19, 2010

..:: acik spin dah tinggalkan aku buat SELAMANYA::..

::salam::

kina terperanjat mlm sabtu hari tu bila kina dapat mesej dari seorang kawan..dia nih kawan rapat arwah acik spin. dia kata dia dpt mesej petang tue yg acik spin dah meinggal dalam kemalangan dekat highway. arwah pulang dari Angkasapuri time tue...adesss...terkezut kinaaaaa...

kina ingat lagi...kina pernah join majalah REMAJA buat trip ke P.D bersama2 kumpulan SPIN..NOR DIANA dan ELYANA. tahun bila tue kina dah x igt lagi. sbb citer nih dah lama...nak tunjuk gambo pun x de..sbb zaman tue camera digital pun blm ada lagi. cuma ada gambo biasa dan ada dlm majalah REMAJA je. majalah tue pun ke mana tah perginya. kalau x leh tunjuk kat korang.

masa tue mmg best sgt2...sbb dorang adalah artis yg paling kina minat. sanggup tue kina pergi trip tue untuk nak tengok dorang dengan mata kepala kina sendiri. selalu tgk kat TV je... kebetulan lak kina masa tue group acik. ape lagi...lompat sakan lah kina masa tue!! 

itulah kenangan kina bersama arwah..kina suka lagu2 dia..bila karaoke mesti kina pilih lagu dia. kina suka sgt tgk muka dia..suara dia dan lagu dia. 

kina harap arwah  acik akan berada kalangan orang2 yg beriman. kini tiada lagi gelak tawa dia...guru senda dia... dan lagu2 dia. 

sob...sob..sob...

x leh tahan kesedihan kina hari ini. nti kalau kina ada masa...kina sambung lagi.

9 comments:

sandal kecik said...

al fatihah..

sian dia kan..kami pun terkejut dgr dia meninggal.

teringat masa anak dia meninggal tu..sian jugak

NICK IRFAN said...

la..achik spin plak meninggal? dulu din beramboi? nape skrg byk plak artis meninggal? lps ni sapa la plak? ape2pun al fatihah...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~sandal kecik~

ha'ah sian dia. wife dia lagi sian nie kan?

~NICK IRFAN~

entah..entah KITA x nick?

shiori_LA said...

salam kina;
akak pun terkejut gak masa baca paper metro pagi ahad tuh...al fatihah untuk arwah achik...sian anak dia asyik tanya abah dia kan?
yang kecik tu lom sempat kenal abah lagi huhuhu...sedihnya..

~0~ said...

al fatihah

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam kina.....lepas ni entah2 kita [plak sapa tau..

sI tEDI said...

anak dia yg bongsu baru 11 bulan..
aduhai..

Al-Fatihah

NorNaza said...

Salam Kina,
semoga arwah ditempatkan di tempat org2 yang beriman....hari ni adalah harinya..

atty's said...

al fatihah utk arwah..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣