♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, May 25, 2011

☺nak ckp byk hati sakit pulak... x ckp pun skt hati jugak☺

..assalamualaikum..

hari nie baru ada mood sikit nak berblOgging.... bukan ape, keadaan persekitaran opis kina masih dalam keadaan kritikal lagi. dah nak dekat sebulan aircond masih tak elOk. kalau kOrang la... dengan keadaan cuaca tak menentu  sekarang ni, kOrang bOleh tahan ke? terus terang kina bagi tahu kat kOrang ni...kina dah tak tahan dah nak kerja kat cOmpany mcm nie. tak bertanggungjawab langsung pada staff² dorang.... 

masuk semalam dah 2 kali kina call HQ... tapi still mcm ni. siap kina bagi tahu taw yg  kina nie pregnant..kina rasa pitam bila panas.. tapi tak ada perubahan pun! x kecian langsung taw!!! sampai bila nak berpanas mcm nie?? aduiiiiii....

nak ckp byk hati sakit pulak... x ckp pun skt hati jugak. 

ishhhhhh......

mengeluh je kina nie kan? 

kalau kina x dtg blOg kOrang tue jgn le kata kina nie sOmbOng yew. kina mmg x de mood nak bukak blOg. insyaallah... kalau keadaan dan tenang seperti dulu. kina akan kembali memeriahkan dunia blOgging.

kOrang tOlOng dOakan kesihatan kina yew... 



10 comments:

Zura said...

azab tue kina...cm ne nk buat keje cm tue panasnye..

Lynn Hamzah said...

alahai kina...dah la keadaan cuaca skrg x menentu...nie air cond masih x okey lagi...bawa2 bersabar yer...

bonda dadif aka akish said...

sabo ajelah kina....

zaidah said...

samalah kat sini kina...ada aircond pun macam tak ade...kita orang bawak kipas sendiri...klu tak memang panas

Diyana said...

bawok kipas tangan..huhu

Cik Wanie Ghani said...

wanie akn sentiasa mendoakan yg terbaik utk kina,
take care ok:)

munna said...

alahai kina kesiannya...mmg tak tahn takde aircond dgn cuaca yg panas masani

alimaz kembara terasing said...

sabaq je la kina....

aien sara said...

sian ko as.....dh ler preknen.....isau ko pitam je nnt.....ko ngadu hari2 tau.....mna la tau dorang dgr ker....ko try jer...

intan_blur said...

giler la as...nak sebulan..tgh ko preknen pulak tuh..nak suruh ko sbr pun..klu aku naik angin juga..aku rase ko kene call byk kali lah

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣