♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, May 9, 2011

☺rasa mcm nak BOGEL je hari nie☺

..assalamualaikum..

Dah berapa hari dah opis x de aircond. dua tiga hari blh la sabar...tapi ini hari dah x blh sabar dah!! rasa mcm nak BOGEL je kina hari nie kat opis. OOOppppssss...statement berani nie!! statement je berani...tapi nak berBOGEL betul² nan ado berani nye. nak berblOgging pun x de mood..ape lagi nak buat keje. 

ada sape² reti betulkan aircond tak? x nak mahal...nak yg murah je. ngeeeee....budjet x banyak la. bos kede**t!!

dah la tgh berbadan dua... tgh mabuk yg kejap on..kejap off.!!!!

kalau kOrang nak tahu muka kina tgh mcm ni
v
v

muka marah tak? 

muka marah taaaaakkkkk??

ada kan?? 

tengah sabar ni....kalau tak sabar dah balik dah!!

5 comments:

bonda dadif aka akish said...

huhh...samela daku...mlm nak tdo..rse nk bogel aje....

dahle panas...tade ekon pulak.....

ish2...

Cik Wanie Ghani said...

2 muka marah yg sgt2 cute,
hihihihihihi....

skg nie mmg musim panas yg terik,
huhuhuhuhu

Zana S said...

owh.. kedekut kah?? tahap gaban kedekut. kalau normal off, sah2 boss dah terjerit2 suh betulkan ekon. :d
sabar je la ya.. :D

Mak Su said...

rasa nak cubit jer baby muka moncong tu... hahaha

aien sara said...

comel nyer muka ko as.....ni mesti rindu time kecik2 dulu yer.....tp berkerut jer dahi tue....panas yer...sian....

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣