♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, July 14, 2010

wow!! SAMBUTAN YG MENGGALAKKAN.....

::salam::

rasanya dah nak dekat seminggu kina x bukak blog nie. rupanya.....sambutan tuk contest teka muka adam tue mendapatkan sambutan yg menggalakkan!!
terima kasih pada yg sudi memeriahkan contest kina nie. lagi2 lak ramai yg sudi bg idea mcm ne nak ubatkan si adam yg kena demam campak tue. 

sayangggggg kat korang!!

muaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!

tarikh akhir dah nak dekat nie...pada 17.07.2010 kina akan umumkan sape pemenangnye.

dan....

sape yg jawab dengan paling tepat dan terawal akan kina bagi hadiah....MISTERI tuhhhhhh....

nantikan yew!

sape2 lagi yg nak join contest tuh meh la...sempat lagi nih.

ini lah gambo yg di pertaruhkan tue

..:: muka adam tgh buat ape?? ::..

cepat jawab.......

dan inilah org2 yg telah memeriahkan contest kina nie

10) Honey
12) BUNGA 
haaaaa.....bila lagi nama korang nak ada kat senarai nie? masih ada lagi peluang nie. 
ok lah...keep in touch.
daaaaa.... 

4 comments:

Aby Umy said...

lucunye budak tu
anaknye kina ke?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Aby Umy~

salam Aby Umy...ha;'ah..itu anak kina tue. lucu kan?

armouris said...

info tentang demam campak di SIHAT SELALU - Demam Campak Berjangkit

armouris said...

info tentang demam campak di SIHAT SELALU - Demam Campak Berjangkit

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣