♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, July 15, 2010

" GIVEAWAY SULUNG BLOG UMMI HANIE "

::salam::

Hari nie kina rajin sikit dari hari2 yg lain...pagi2 dah bukak blog. dulu mmg kina rajin..tapi sekarang disebabkan dah kebizian (busy) sepanjang masa..nak bukak pun kena curi masa. tapi korang jgn ler risau. kina tetap igtkan korang2. kalau x de korang sape lah kina nie...

punyer lah lama x masuk Give Away (GA) hari nie kina rasa batak sikit nak join..huhuhuhuhu...

GA in dianjurkan oleh UmmiHanie owner Pink Muslimah store
syarat-syaratnya ialah:
1. Follow ye ..... (done)

2. Buat ENTRI dgn tajuk ; " GIVEAWAY SULUNG BLOG UMMI HANIE " .(done)

3. Linkkan blog [Ekspresi] dot com ni dan juga Pink muslimah Store dalam entri anda semua . (Nak exchange link terus lagi bagusss ...)
Entri ringkas pun takpe asalkan memenuhi semua syarat.
Dah siap entry pula , jgn lupa tinggalkan permalink di kotak komen ni . (done)

4. Tak payah lekat2 gam gajah (sticky entry) . Just letak banner GA beserta link di sidebar u all sebelah atas . (done)

5. Oleh kerana saya jarang2 buat GA , maka nak mintak u all TAG 5 org kawan utk join GA ni .(done)
Cara menang GA : Capture number 015403 di blog Ummihanie

kawan yang kinaKoyu nak TAG ialah:-
1) Nurul Riza
2) Miss Nera
3) Cikmin



10 comments:

cikmin said...

salam,stail baru pulak sekarang ni ye,syarat join kontes main tag2 pulak,huhuhu.

p/s no 015403 tu dah lepas la,camne nak capture?

Ummi Hanie said...

salam kina...

thanx 4 joining ...

semua dah ok cuma kena betulkan sikit tang capture number tu ...

kena capture number 28984 k...

thanx ! n gudluck ! :)

Mak Su said...

all de best, terpikat plaks tgk bunga kat cawan tu....

p/s: 17/7 tak leh bukak blog, tak de ternet kat umah, huhuhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~cikmin~

mmm...tran sekarang kot. kina cuma memenuhi syarat2 nyer jer.

pepun...good luck yew!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Ummi Hanie~

sebenarnya kan tang capture number tu kina x paham. hehehehehhe...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Mak Su~

mak su...nti pape kina bg tahu 18/07/10 yew.

good luck yeah!

MissNera said...

akan dibuat... =]

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~MissNera~

salam CT...buek taw. jgn x buek...

NICK IRFAN said...

giveaway ni ape benda?

Ummi Hanie said...

k.kina , nombor hit counter tu kena capture je ... skrg dah 15407 n so on la kan ... kalo k.kina visit blog hanie n then ternampak hit counter tu nombornye 78678 , k.kina printscreen la page blog hanie tu n then send kat emel Hanie..dpt le adiah ...

nk bitau , sblom ni Hanie kata capture nombor 28984 kan ..ada perubahan skett...78678 plak sbb nak kasi cepat sket ;)

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/07/sedikit-perubahan-untuk-giveaway-sulung.html

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣