♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, July 19, 2010

PENGUMUMAN pemenang teka muka ADAM!!!

::salam::

wah......x sangka kina rupanya contest kina yg x seberapa femes nie ada gak yg nak join. terima kasih kerana sudi meramaikan majlis. heheheheh 

ingat hari sabtu tue nak umumkan lah sape pemenangnyer. tapi kina x sempat nak update. so hari nie kina nak tunaikan janji manis kina kat korang.

jeng..jeng..jeng...


pemenangnye adalah
v
v
v
v
v
v
N
I
C

I
R
F
A
N
NICK IRFAN!!!!


cayalah nick..x sangka ko jawab dengan cepat dan tepat. 
mmmmmm....rezeki ko kali nick.


inilah jawapan dari NICK IRFAN tue


muka adam time ni dia nak bersin. huhuhuhuh...

so betullah jawapan si NICK IRFAN tue. 

TAHNIAH!!!

 HADIAH MESTERI yg kina janji nak bagi tue. kina x tahu nak bg ape lagi. tapi dlm masa terdekat kina akan kasi hadiah tue pada pemenangnya.

so harap NICK IRFAN sabar yew tgu. 

bagi yg dah cuba tapi x menang tu jgn bersedih hati. kina bila2 je boleh buat contest lagi. tgh dok pikir ape lagi contest nak buat lepas ni. korang tunggu je lah. pape kina inform kat korang...sape2 yg dah join contest kina. korang dulu yg kina inform paling terawal. 

~TERIMA KASIH~


p/s: nick irfan...nti tinggalkan email yew. akk nak mintak butir2 tuk hantar hadiah nti. akk bg masa kat ko hari nie jer. kalau ko lambat bagi. akk kiro ko x nak HADIAH. hahahahahha......

9 comments:

LyNn HaMzAh said...

tahniah pada pemenang...

MissNera said...

wah... kak as, apa hadiah per? hehehe

shiori_LA said...

tahniah untuk nik irfan....buat la contest lagi dan lagi hehehe

NICK IRFAN said...

masih sempat lagi x??? sory kak x berapa sihat sejak dua menjak ni... e-mail sy ke?? hehhehehe tunggu kjab...
alhamdulilah syukur!! terima ksih kat akak kerana sudi bagi hadiah kat saya? dan terima ksih jugak kat mak dan ayah dan semua ahli2 bloger yg supoort sy! thankz semua!! hahahahhahahahahaha

ok ni e-mail saya...

nick_irfan90@yahoo.com

maisyara Pot! Pot! said...

tahniah yea nick irfan. ngeee^^

Mak Su said...

tahniah Nick Irfan :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~maisyara Pot! Pot! & Mak Su~

lepas nie kalau ada lagi contest kina ajak sekali yew.

NICK IRFAN said...

kak!!!! thnkz ye kasi hadiah tu!! sy dh dpt dh!!! wah! terharu btol dapat hadiah sbb menang pertama kali contest! hehhe thnkz tau kak!!!!! :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~nick irfan~

yew? al-hamdulillah dah sampai.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣