♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, June 8, 2010

:: berhabuk GILER ::

:: salam ::

berhabuk giler umah maya aku nie..adessssss... sori sangat2 kat korang.. bukan sombong tapi busy body lah!! hikkkk.... memandangkan dah lama x update blog nih...mcm2 gambo dan cerita kina nak tepek kat sini. harap korang sudi lah follow up citer kina nih.

kat bawah nie kina dengan sahabat kina. nama dia Nur Azren Jelani..semalam kina hepi sangat sebab sahabat kina nih selamat melahirkan anak perempuannya seberat 3.06 kilo di spital Putrajaya. kina sungguh hepi sebab akhirnya dia dapat gak anak perempuan yg selama ini dia..suami..family dan kengkawan doakan. 

alhamdulillah...syukur....
tahniah ain dan epul....!!

entry yg lepas kina ada janji nak ceritakan ape yg kina nak buat kat PWTC tuh...tapi kina x sempat2 nak update pasal tuh. sampaikan ada yg menanya pada kina...sori sangat-sangat MIZA.. hari ini ku tunaikan janjiku... walaaaaaaaaaa...

nak tahu kina wat ape??

haaaa..kina pergi WORKSHOP MILLIONAIRE MIND POWER. best gilerrrrrrrr!!! rugi sape yg x pergi...
gambo kat atas tuh x nampak sangat kan? kina kasi up sikit ..huhuhuhu...kat workshop tuh mcm2 kina belajar rahsia mcm ner nak buat duit. bukan buat mcm kilang buat duit tuh...jgn salah sangka lak. workshop tuh ajar mcm ner kina nak tarik duit dan skill2 yg amat berguna untuk minda kita. sebenarnya minda kita nih ada byk virus. mcm2 virus..antara virus yg ada ialah virus MALAS.itu virus yg paling dasyat dan merbahaya!!! boleh buat org jadi gile....

meh sini tgk gambo nih...
V
V
V
v
v
v
nampak ape2 x?

yang ini??
v
v
v
v
v

nampak dah? kalau x nampak tuh maknanya 3 kali jumaat jer lah tuh....hikkkk..men2 jer! jgn amek hati yo....??
  gambo tuh gambo kami pegang duit $$$..professor Ibrahim tuh kata "kalau kita sayang $$$..$$$$ akan syg kat kita"

so ...u say lah.."i love mmmmmmmooooooonnnnneeeeeyyyy!!" 

lepas jer balik dari workshop tuh...fikiran kina hampir 85 % dah berubah. masyaallah.....

kalau ada peluang macam nih lagi..insyaallah kina akan join...x rugi pun. 

dah habis dah citer pasal PWTC tuh... skrg kina nak citer pasal len lak..

baru2 nih cousin kina kawen dekat kg kina kat kajang... meriah tul..punyer lah lama kina nak tgu saat2 macam ginih. bukan nyer ape..dah lama x jumpa sedara2..masa nih la dapat berkumpul reramai. 

JOm tgk gambo yg kina tepek kat sini...!!
maaflah kalau quality gambo kureng cantik. biasalah..camera murah....sob..sob.sob...

ini ayah pengantin..Pak Lang kina...dia mmg org kuat silat pengantin. hehehehe..steady lah Pak Lang.....!!

gambo kat atas nih ialah gambo masa kina tgh siap2 nak g umah Pak Lang kina tuh la..sebenarnya bukan nyer jauh pun.depan umah nenek je. memandangkan kina nih terlebih rajin..kinalah org yg paling lambat bersiap. org len semua dah g makan dan buat kerja. heheheheeh... yg sekenet tuh ank buah kina..muka mcm apek kan? bukan anak cino tau...anak jawa totok. hehehehehe...

si kenet yg berbaju merah tuh lak..sape lagi anak bujang kina lah..dia nih pun anak org jawa totok gak..heheheheh...tapi sayangggg..susah tul nak amek gambo!!! 

adam...Oh adam.....


tengah siap2 nak pergi ...adam nih nak tidO lakkkkk..adesssss!! lagi lambat la kina nak g uamh pengantin. bukan kina saje2 je taw... huhuhuhuhu.
henjut punyer henjut x nak lak tido...aduhhhh geram tOl kina masa tuh. dtg2 je kat umah pengantin semua dah nak makan. gambo yg kat atas nih masa kami semua dah habis mencekik. hehehehhe..
: sepupu2 kina :

dah hbs citer sepupu kina kawen kat kajang tuh...skrg citer pasal dia lagi..tapi kami kali nih kat PAHANG...menghantar dia la pulak. dah lama x g pahang....masa nih la dapat berjalan-jalan...


gambo kat bawah nih masa kami mula2 sampai kat Pahang. penat seh naik bas... adam lak..adessss... x mo tido  masa tuh. dia x biasa rasanya.. mana taknyer 1st time tuh naik bus!! jakun banyak..buka jakun sikit. hahahahahaha....

 muka adam yg kepenatannnn...!! padan muka dia...mama suh tidO x mo tidO..dah smapai baru nak tidO..

huhuhuhuhu...

byk2 gambo..kina suka gambo nih...

sweet kan? kan? 

:: Zaiharini bin Zainudin ::

cun x?
sempat lagi tuh...??

lapo beb!!! tapi sempat lagilah nak menepek kan. rugi x amek gambo...bila lagi nak amek..ini jer lah. 

hbs dah citer pasal cousin kina kawen..kina doakan dia dan suami akan menjadi suami isteri yg soleh dan soleha. aminnnn....

kina pun dah lama x tunjukkan gambo adam kan? dia sekarang nih dah susut sgt2 badan nyer...x mo makan...x tahu nak bg dia mkn ape. susu pun kureng..sekarang pun kina dah tukar susu dia..dulu anmum sekarang mmmm...lupo lak kina ape nama susu tuh..tapi perisa coklat la.. dia nak jugak...

tapi....

dia kerap berak pulak..apakah tanda-tanda tuh? adakah dia serasi? atau pun mmg mcm tuh kalau budak2 tukar susu? ishhh...kecian kina tgk dia... korang ada idea atau pertua? jOm ler kongsi dgn kina..kina nih byk yg x tahu ...

idea dan cadangan dari korang2 amat kina alu-alukan...

 dah cekedengkan adam kina?? sian dia kan? 

ok lah beb..kina x leh nak citer panjang2...ini saje buat kali ini. insyaalllah...lepas nih kina akan selalu update blog kina nih..asyik ditinggalkan je. adessss...

4 comments:

sI tEDI said...

update sekali guslah ni!!

kakpah said...

salam kina. lama tul tak kesini. dah kina pun asek takder je hehe..

apa lagi kina.. lepas ni milioner. jangan lupa kat kakpah ek.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~sI tEDI~

salam tedi...wah ko rindu kat kina yew? tq tedi!!! sori kina bz tedi..tapi kina x lupakan tedi taw!! selalulah singgah sini...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~kakpah~

waalaikumusalam kakpah...yew la..kak pah dah lama x singgah sini kan? kina pun mcm tuhhhhh..adessss...

sori sgt2 kak pah. tapi kak pah tetap dihati kina. insyaallah...

p/s: kak pah doakan kina berjaya yew!! insyaallah..kalau kina dah jadi millionaire kina x kan lupakan sahabat2 kina.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣