♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Saturday, May 15, 2010

dapat hadiah dari Ju@Lucky^Mummy

::salam::

fuh...fuh..fuhhhhhh...banyaknyer habuk..! adessss.... sori lah kawan2 semua. kina bz sgt2 sekarang nih. ini pun kina curi masa sikit tuk update blog kina nih. harap kawan2 kat sana x lupakan kina yew? 

kina nak bg tahu kat korang semua..yg kina dapat hadiah dari Ju@Lucky^Mummy baru-baru nih. kina ada msk giveaway ELKEN. alhamdulillah menang gak kina akhirnya..selama nih kina msk mana2 contest atau giveaway x pernah menang. itulah kan..kadang2 TUHAN nak bg kita rezeki tanpa kita sedari. 

:: logo tema giveaway tuh::

inilah hadiah yg kina dapat!! (jgn jeles yew korang...)
kotak nyer pun dah menarik kan? kita tgk lak ape isi dalam nyer...


hadiah yg cukup istimewa....!!

terima kasih yew kak...kalau ada lagi contest bg tahu kina taw? huhuhuh...


memandangkan dah lama x update citer pasal adam..kat sini kina selitkan sekali gambo terbaru dia. adam dan si miow  nya....

nak citer panjang2 kina x de masa...jap g nak g PWTC..nak tahu kina nak wat pe kat sana? nti kina citer hari isnin...

tata..! :)

5 comments:

Zaidah said...

tahniah kina....yang penting kita tak bleh mengalah untuk join...klu dah rezeki kita tak kan ke mana..

Aby Umy said...

senanglah dapat hadiah,,,

Ju@Lucky^Mummy said...

Alhamdulillah dah dapat.. huhuhuhu..
(>_<*)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Zaidah~

tq zaidah...itulah. kalau ada rezeki x kemana.

~Aby Umy~

mmg senangggggg...jeles la tuh? huhuhuhuhu...

~Ju@Lucky^Mummy~

tq kak..kalau ada lagi bg tahu kina yewwww....cyg akk!

co0L^^guRL said...

kak.... ni dah ari slasa. mane entry nya? uiks..... bz nye YB Rawang ni. ahakss....

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣