♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, May 7, 2010

..:: Alisya BirthDay cOntest ::..

::salam::

Kina dapat tau pasal contest nih dari shiori_LA..walaupun kina nih bz..kina buat aje la kan, kalau kina menang...menang la tak menang pun takpe!
Blogger Eyriqazz telah menganjurkan satu peraduan untuk mencari hadiah kepada puteri kesayangannya iaitu Alisya.

Apakah Hadiah Birthday yang Paling Ideal Daripada Saya dan Isteri untuk Alisya dan kenapa?
Ermm..puas la kina fikir nak bagi hadiah apa ye...TAPI pikir punyer pikir..jeng..jeng..jeng...

Hadiah Birthday yang paling ideal untuk saudara Eyriqazz dan isteri belikan kepada Alisya ialah

..::PLAYSKOOL DORA THE EXPLORER Sit 'n Spin::..


kenapa kina memilih hadiah ni?
kina rasa mmg sesai tuk Alisya comel nih..kalau alisya main menan nih gerenti x kacau mama dan papa dia buat kerja. huhuhuhu
bwh nie kina selitkan sekali apa lagi  yg best kat menan nih.

 Way back in the 1970s, it occurred to us that spinning and preschoolers are a natural combination, and the Sit'n Spin ride-on toy was born. Here's how it worked: kids climbed aboard a groovy-looking disc-shaped contraption, gripped its handle, and spent the next who-knows-how-many hours whirling themselves into a giggling, giddy state of bliss. Simple as that. Who knew that nearly 30 years later the same toy would still be keeping kids in a whirl? Now the DORA THE EXPLORER Sit'n Spin toy puts a sing-along spin on the fun. Kids get to embark on a musical adventure with their favorite explorer, piping in with DORA as she sings songs in both English and Spanish. And of course you can count on DORA to slip in some fun and challenging number games, too. For quieter times, the Sound Off mode lets kids enjoy the old-school thrill of just spinning themselves into a tizzy (while your ears get a rest!). Targets your preschoolers' favorite full-body fun: Spinning, twirling and singing! All-out, active fun -- both indoors and out! 3 modes: Sing-along, Counting and Sound Off Sing-along songs in English and Spanish Includes Sit'n Spin base, center post, turn handle and instructions Comes with 2 "AA" batteries (alkaline recommended) Phillips/cross head screwdriver (not included) needed to replace batteries Adult assembly required CAUTION: Keep small parts necessary for assembly out of children's reach. 

3 Blogger lain yang harus menyertai peraduan ini ialah:
 

1. mamalieyna = http://mamalieyna.blogspot.com/
2. babyibu = http://babyibu.blogspot.com/
3. NICK IRFAN = http://nickirfan.blogspot.com/

 Entry yang saya paling suka di Eyriqazz.com semestinya "Alisya Birthday Contest" sebab dalam entry tersebut telah menunjukkan tuan rumah amat menyayangi si Alisya nih.. sanggup buat entry dan contest untuk mencari hadiah anak kesayangan!!

~tamat~

1 comment:

Eyriqazz said...

salam...

hadiah yang agak menarik untuk alisya....umm..teruja juga...

thanks join contest..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣