♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, June 17, 2010

benda baekkkkkkkkk!!!


::salam::

hai kawan2 semua..hari nie dapat berita pasal Sultan Brunei bercerai...ish2..kecian kan? hubungan terputusan ditengah jalan. harap2 Sultan Brunei dgn bekas isterinya akan bahagia dgn jln yg dipilih dan jgn bersedih selepas ini...
kita tinggalkan citer sedih yew...

kina dah lama x citer pasal adam kan? gambo2 dia pun kureng kina tepek kan kat sini... kan? kali nie kita tepek la 2 ..3 keping gambo dia. 


ini muka adam yg paling latest. hobi dia sekarang suka memanjat.. sekarang nie dia dah mula bercakap2..walaupun dia cakap dgn bahasa dia yg dia sendiri yg tahu..kina dan family layankan je ape dia ckp. x paham pun buat2 paham je lah. tapi pantang....kina ckp pelat dengan dia. nti dia terbiasa cakap pelat nanti.  

tengok tu..sambil minum susu sambil guling2 kat sofa..kina takut dia jatuh je kan..tapi dia..mana tahu takot kan? 


walaupun adam susah nak amek gambo..sesekali dia ok gak. tapi time nie papa dia yg amek. masa tuh kina tgk masak kat dapur. yg kina dgr dorang anak beranak gelak2 kat depan... si papa nya asyik bilang 1..2...3.. je...heheheheh..baru dia tahu susah nak amek gambo adam. rasa2nya lah kan..adam mesti dia ikut perangai papa dia... (hahahahaahha). 

inilah muka adam sekarang...mcm ner? masih sama dulu dan kini? dan adam ikut muka sape? kina ke supra?

mana2 pun blh...janji adam bila dah beso nanti adam jadi anak yg soleh yg akan berbakti kepada family, agama, bangsa dan negara!

cayok...cayok...adam!!

hari sabtu lepas kina ada pergi Sri Damansara. Nak tahu kina buat ape??

kejab eh...


haaa..kina pergi SGM (Small Group Meeting) bersama pengasas UNSTOPPABLE taw..nama dia Khairolr... mmmmm....dasatttttt..dasatttttt... semoga kina akan jadi seperti dia nanti. aminnnnn....

jOm layan gambo pada mlm tue....

 makin tembam muka kina kan? adesssss....hati senang ..mcm nie lah. yg kat sebelah kina tu...k.yura...kina pergi dgn dialah mlm tue. 
k.yura... kita lepas nih pulun kaw2 taw..dah nak raya nih..jOm kita cari duit raya?? nanti blh raya sakan bersama family tersayang. 

ish2....tembam2..

nak tgk muka Khairolr dekat2?

 ini dah paling dekat kina kata?? adesss...maaflah yew. walaupun kina dok depan sekali. tapi kina duduk hujung sekali. dan inilah hasilnya. huhuhuhuh...

boleh kina selitkan gambo nie?
kenal sape nih? bukan yg baju hitam..kompom korang x kenal. yg baju putih tuh? kenal? haaa....shamsul ape2 aje...time nih dia tgh interview ahli UNSTOPPABLE. kuar gak la kat tv3 masa tuh..

kina bukan saje nak tunjuk2 gambo nie..sbb kina pelik. masih ramai x sedar bahawa peluang yg baik nie dah ada didepan mata. bukan dorang x tahu ..saje2 x nak amek tahu dan nak join.... 
ish2..keciannnn...


gambo yg kat atas nie lak masa jemmy interview Ghoud AF7..dia bwk g center UNSTOPPABLE..sama dgn tempat kat atas tue...masa ape2 aje tuh.

sebenarnye kan... kalau kita  buat ape yg kita x pernah buat..kita akan dapat ape yg kita x pernah dapat. betul x? 

so kawan2...x kan korang nak tgk jer.....
kalau hari2 dapat pegang dan kira duit mcm nie...ok x ok?

x kan nak tgk jerrrr??

tapi sebelum tue...sebelum nak berjaya mesti kita kena menuntut ilmu. bila ada ilmu...buat ape2 pun jadi sng. 
antara buku2 yg kina selalu baca ialah..AKU SEORANG JUTAWAN..dari Khairolr sendiri. dlm buku nie... dia ceritakan mcm ne mula2 dia join biz nie..dari dia ada berapa sen dlm poket sampai la berjuta2 dalam bank. buku nie dah lahirkan beribu2 jutawan di MALAYSIA... kalu dia boleh buat..kena pa tidak kina dan korang?

so bertindaklah membuat perubahan. nak tunggu sampai bila? Tak kan sampai dah jadi PENUNGGU kot baru nak join?

dan gambo nih saje2 nak tepek kat sini..

pada kawan2 yg nak tahu pasal biz kina nie sila la layari 
FACEBOOK
kina nak kongsi benda baik... just  nak klik2 pun x per..x rugi pun kalau tgk kejab.
moga2 korang terbuka minda...PASTI hidup korang akan berubah!
aminnnn...


5 comments:

mamalieyna said...

wow duit riban2 ni..benda baeeek betul..hehe..

*makin tembam adam tu..cam kinah jer..ihiks..cutelah!

Mak Su said...

sama jer rupanya, masih sweet and adorable

apa ? small group meeting? mcm happening jer

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mamalieyna~

benda beeekkkkkk...jOm ler mamalieyna. x kan nak tgk jerrr??

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Mak Su~

nmpk mcm happening kan? kalau buat lagi happening!!!

so setiap bulan x de nak pening2.

hehehehe...

Eyriqazz said...

meriah nampak gambar2 itu..

P/s :nak jemput join contest seperti entry ini: http://www.eyriqazz.com/2010/06/sharing-is-caring-ipad-bernilai-rm2500.html tapi,kalau taknak join contest pun takpe..just register as member vshub dan letakkan saya as referral..kalau menang,hadiah akan dikongsi as promised in that entry....

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣