♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, June 10, 2010

:: tengOk Orang Baru!! ::


::salam::

semalam kina bawak adam pergi klinik buat injection tuk 1 tahun 6 bulan nyer...naseb bek adam x demam lepas kena inject tuh. ingat lepas g klinik nak terus g rawang nak cari botol AVENT adam. tapi hujan lebat pulak. dah tu terus pergi rumah mama kina kejap..tunggu hujan berhenti...sambil tunggu tuh tidorkan adam kejap. adam dah tido hujan pun dah renyai2...pe lagi adam pun terpaksalah ditinggalkan. nak kejut kecian pulak..penat kot...

cari botol adam kat pakson rawang...naseb bek ada baby fair kat area ground floor . x yah nak pergi atas. cari punyer cari jumpalah mn yg berkenan...mulanya nak beli botol susu adam jer..alang2 dah pergi situ cari lah hadiah tuk anak ain sekali. 

tengok jam dah kul 6 petang...adess...jap g dah nak maghrib..kina suh la supra bawak keta cepat2. mama kina kata..x elok tgk baby time nak maghrib dan tgk baby malam2... PANTANG!!

kina masih igt pantang2 itu...sbb tuh kina x mo lambat sampai kat umah ain. sampai2 jer ain mcm dah tahu2 jer kami nak datang... senyum lebar dia. suka tul dia kali ni dia dapat baby girl.. anak2 sebelum nih semuanya lelaki. alhamdulilah...

jOm tgk gambo orang baru nih!!

::macam muka amoi pun ada!! tembam tul....::
:: comel kan??::
:: kecik2 dah celik ::
sebelum nak balik kina sempat la amek gambo kat umah ain.. nampak x lukisan yg kat belakang kina? korang rasa2 lah kan...lukisan beli atau dilukiskan dekat dinding?

nak tahu...itu ayah ain sendiri yg lukis. mcm real jer gambar tuh...cantik sangat!! 
 budak2 nih pun nak jugakkkkkkk....byk2 kat sini. adamlah paling susah nak tgk camera!! tention kina...nak dekat 10 kali panggil nama dia..dia 2 kali jer pandang. 

adesssss....

buat ain dan epol..aku doakan korang bahagialah hingga ke anak cucu....jadilah ibu bapa yg baik agar disayangi dan dikasihi.

aminnnnn...

3 comments:

shima said...

cantik nya lukisan tu..

mesti dia suka dpt anak girl kan.mcm tu la ku ari tu.dpt girl senyum lebar kihkihk

Admin My J SSU said...

salam, Alhamdulillah bertambah lagi umat Nabi Muhammad S.A.W...

sI tEDI said...

mana gambar adam dengan baby?
eee mama ni!

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣