♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, April 11, 2013

..:: TERLALU RINDU ::..

..assalamualaikum..

Alhamdulillah Ya Allah kerana panjangkan umurku dan memberi ku peluang untuk aku meneruskan  berblOging bersama rakan²ku ini. Aminnnn....

Hai kawan²ku semua!!!

Tak tahu nak kata ape..tapi hati kina tersangat² hepi.

Hepi kerana hati kina dah kembali ingin berblOgging seperti dulu. Sebelum ni kina nak aktif tapi hati ni berat jer nak bukak. Rasa malas² jer...tapi setelah kawan kina tanya kenapa x update blOg? baru kina terasa teruja. Rasa jeles kat kawan² kina sebab sebusy-busy dorang tapi dorang blh jer update blOg dorang.Kenapa kina tak boleh pulak kan?

OK lah..kina nak balik umah dulu. Ada masa esok kina update OK?

5 comments:

Nad MamaZN said...

Hai kina!
Lama xdgr khabar...
Baby girl mesti dh besar

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Nad MamaZN..

hai nad..mmg bby girl kina dah besar. dah pandai gaduh dgn abg adam dia dah....hihihihi

ZaLina BLank said...

youre back as.. heheheheh..

ZaLina BLank said...

youre back as..hehehe

Zura Zue said...

hai kina..lama menyepi...:D

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣