♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, November 20, 2012

..:: Nak Tambah Anak..Boleh ker sayanggggg??::..

..assalamualaikum..

Selamat Petang???

dah ada yang balik kerja ker? Ker baru nak masuk kerja?

kina jap lagi dah nak balik dah...

Alkisah pagi tadi...

kina: Sayang... bila tengok muka Marrisa comel macam ni rasanya nak tambah lagi sorang anak la. Boleh tak??

en. supra: .....(dia diam jap..tengah pikir kot!!?) urrrmmmmpp..

kina: boleh ker? kalau boleh, tunggu 2 tahun lagi yew?

en. supra: ok.... 

yeah!!! yeah!! yeah!!

mulai hari ni kina nak buat persiapan dari sekarang untuk nak tambah anak yang 2 tahun akan datang ni. Persiapan dari segi keewangan, kesihatan dan mental. Kalau tak ada ketiga² persiapan ni kina tak boleh nak tambah anak. Kina tak nak la anak² kina yang ada ni terabai segalanya kerana semata-mata kina nak tambah anak lagi. Cukupla kina dan en. supra dah pernah hidup susah masa kecik² dulu. Sekarang nak kata kami dah senang sangat tu tak ada la. Cukup-cukup je... 

itulah sebabnya....


12 comments:

Abu Luqman said...

Salam singgah sini..

mamalieyna said...

Hehe..kite pun teringin nk ank lg, selagi blm dpt gegirl..hehe..

munna said...

kak munna pun dlm perancangan nak baby baru... insyaallah kalau ada rezeki

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Abu Luqman..

Nanti singgah lagi yew...
terima kasih.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mamalieyna ..

kina doakan awk dapar anak perempaun lepas ni. cayOk!!! cayOk!!

[z@ck] said...

wah wah wah..tmbh anak ye..best nya dah kahwin *bunyi mcm kemaruk sangat nk kawin* =P

Lynn Hamzah said...

semoga kina berjaya nak tambah anak lagi...tp kalau rezeki allah nak bagi tak sampai 2 tahun pun leh dapat...hehehe...

Zura Zue said...

ade rezeki insyaallah kina...

Peri PiA said...

insyAllah ;)

semoga saya pon pregnant,Amin

Nad MamaZN said...

moga impian terlaksana dgn izinNYA...

Puan Salmi said...

Salam. Saya dah pindah blog baru. Sudi2 lah follow di fizumie.blogspot.com pula yer.. Love : Mamaa Aliff & Adam

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

jenjalan sini..;p semoga hajat kina tercapai..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣