♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Monday, November 5, 2012

..:: Makan² sambut besday Marrisa Hannah::..

..assalamualaikum..

SELAMAT HARI ISNIN....

Nak cerita la kat sini, malam tadi kina dan family ada wat makan² sambut besday Marrisa Hannah kat Kg. Baru. Puas kina pikir kat mana nak wat makan² tu. Akhirnya pilih kat Kg. Baru jugak. Ingatkan nak cuba makan kat tempat lain. Tapi disebabkan mama dan ayah kina x pergi sama² dengan kami, nak tak nak terpaksalah pilih kedai makan yang selalu kami pergi. Kang pilih kedai lain takut mama dan ayah kina tersesat pulak. Kebetulan mama dan ayah kina ada hal malam tadi so dorang settle kan hal dorang dulu baru la dorang datang jumpa kami.

pepun makan malam tadi memang best!!

ini dia gambar yang sempat kina snap.














ini anak buah kina...Qisha...

10 comments:

Salina@IbuAqil said...

Ya Allah!!
Lamanya ina x sggh sini..
Dah sethn anak dara jelita ni..
Happy belated birthday syg..
Moga diberkati dunia akhirat..
Amin!!!!
Bolat mata dia.. Geram!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Salina@IbuAqil..

kina pun dah lama x singgah blog ibu aqil ni... rindu sgt²!!

mmg mata marrisa bulat..tapi x sebulat mata adam. pepun tq dtg singgah. singgah selalu yew!

Wani Amyra said...

sori tak dapt join makan2 ngn korang..along ade program pg tadi.. pape pun, marissa memang buat baik. tak banyak ragam. suke main2 dgn dye. happy birthday marissa. maklong sayang marissa.. :D

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Wani Amyra...

terima kasih ye mak lOng..nanti kita blh pg lagi kalau ada kelapangan. Insyaalllah...

LYAfrina said...

wah.. dah besar dia.. dulu igt, kina pregnantkan dia...

happy belated birthday buat hannah.. smoga sentiasa dirahmati & dilindungi allah swt..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

LYAfrina...

terima kasih yew....amin.

Uncle Lee said...

Hi, this coming to you from across the ocean....dropped by here by chance.
Happy birthday to the cute baby. Love her beautiful eyes.
I really enjoyed looking thru the well taken pics.
Have a fun weekend and keep a song in your heart.
Lee.

munna said...

meriahnya..... berkumpul sefamily mmg seronok

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

munna...

mmg sonok kak munna... bukan senang nak dapat berkumpul ramai² mcm ni.

Zura Zue said...

heppy bday sayang...hhe...comel je..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣