♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, June 28, 2011

☺citer terbaru....yg menyedihkan☺

..assalamualaikum....

kina rasa mmg dah lama x updatekan? bukan malas tuan-tuan dan puan-puan yew, kina x update disebabkan oleh pc yg semakin lembab mcm kura² laaaaaa. tak tahulah ape kono dengan pc kina kali nie. x satu² problem...
mula dulu mabuk tersangat-sangat la... pastu aircond la... sekarang nie pc pulak. ada je.... rasanya pc kina kena virus la. asyik kuar warning mcm nie je
v
v
~sila tekan berkali-kali utk penglihatan yg lebih jelas..huhuhuhu~

tapikan...x kan la ada virus? kina selalu scan pc kina nie. nak kata memori dah full rasanya x de pulak kina byk simpan menda kat pc. urrrmmmm...x tahulah pasal ape. korang tahu pasal ape pc kina jadi mcm nie? kina nie tahu guna je... bab² pc nie mmg x arif. 

disebabkan masalah mcm ginilah kina x update dan x bukak blog orang. rasa tension pulak bila mcm nie. 

nak tgu company tukar pc baru...x de lah. ini pun dah dengar dah branch kina nie nak tutup. so kina maybe diberhentikan atau ditukarkan ke branch lain.

ape nak jadi la lepas nie...

ciankan kat kina?

1 comment:

PUANSTOBERI said...

kesian..kesian..kesian..
(mcm upin ipin. hihi)

Kalo camtu Kina da kena carik keja baru la start dari skang kan??

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣