♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, April 26, 2012

..:: Seluar dalam Angry Bird ::..

..assalamualaikum..

Malam minggu baru² ni kami berempat pergi Up town Damansara. Jalan punye jalan adalah kami belikan adam suar dalam Angry Bird dia. Harga pun blh tahan jugak la..1 pek ada 6 helai pelbagai warna cuma RM10. Balik je rumah Adam excited nak pakai. Sekarang ni adam siang dah x pakai pempers...malam kena pakai. Sebabnya dah banyak kali dia kencing atas tilam. org jawa ckp "ngompol"... kalau dia dah reti bangun kejutkan kina nak kencing..baru kina dah x pakaikan dia pempers. Tapi kina pakaikan dia pempers kalau dia dah tido nyenyak la. Sebabnya dia kalau x tido lagi dia x nak kencing kat dalam pempers. 

Disebabkan kina dan supra penat...terlupa pulak nak pakaikan dia pempers. kencing la dia kat tilam malam tu. adehhhh.... salah kina jugak kan. nak marah pun dah x blh nak buat ape dah. Supra bangun dan tukarkan adam baju dan selaur baru beserta pempers mlm tu. 

Balik² kerja mama kina cerita kat kina..belum lagi cerita dia dah gelak dulu terkengkeng-kengkeng. kina pun gelak jugakla. Ape yang geli hati sangat tue kan....

mama kina pun cerita la

....Nak tahu adam pagi tadi lepas ko pergi kerja mama bukak pempers dia dah suh dia kencing. Lepas tue dia tido..bangun je tido dia terus panggil mama.....

adam: nenek..nenek...nak tengok x spender angry bird abang? Cantik nekkk..mama beli malam tadi.

nenek: yew ker? mana? 

adam berdiri lepas tue dia terus buka seluar dia. 

adam: nek tgk nek!! 

tetiba nampak bebird dia je... 

adam: eh.....mana spender abg ni nek??? x ada pulak!!

adam terus tutup muka dia dengan tangan. malu la tuh! dia x ingat kot papa dia dah bukak dan pakaikan dia pempers malam tadi.

lebih kurang mcm ni la suar dalam angry bird adam...seksi u all!!!!

terkengkeng-kengkeng mama kina gelakkan adam. 

kina pun ape lagi gelak besar la petang tu bila dengar mama kina citer. 

9 comments:

lia said...

ha3 lawak la Adam ni...

mesti dia x sedar kot masa kena tukar pakai pampers tu he3...

masa train Amsyar diaper-less lu, tiap kali sblm tido sowh dia kencing lu, pastu kalau mlm2 kami tersedar, kejutkan dia soh kencing g... last2 dia xberani nak kencing atas tilam sbb asyik kena kaco tido ha3...

Alycia said...

alalala.. comey.. nk crk jgk utk adam;)

tq dear for ur wish.. appreciate it ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lahaiiiii, abes ke spender angry birds.. hahahah
my alya, obses sama barbie..
spender pun barbie gak..
tp cun ape..
eh, kalo ada size org tua punyer, tingin gak nk beli.. hahha
tp time sidai, kantoiii plak ngan jiran.. hahahaha

intan_blur said...

beli kat mane as..
nak jg laaa..nak belikan utk ank bujang aku..bp 1 set??

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lia..

mcm senang je nak training Amsyar. kina pun cubalah mcm tu jugak. sampai bila kan nak pakai pempers. urrrmmm

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Alycia...

welcome... ok gak tu beli tuk adam. harga pun x de la mahal sgt. tapi sebelum nak beli tu kena tya org jual tu warna blh luntur ke tak. kalau x tanya tkt hbs baju yg lain kalau warna dah luntur.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥..

hahahaha..kelakar tul. mmg cute pun kalau barangan barbie ni.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

intan_blur..

harga 1 pek ada 6 helai. Harga RM13. hari tu aku ada beli bag kat situ jugak tue yg dpt diskaun. dapat la harga RM10.

juelee said...

hahaha lawak gile adam.. konon nak tunjuk spende baru last2 tengok2 dah takde.. takpe la adam, awak tetap comel..

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣