♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, April 18, 2012

..:: Marrisa Hannah berkepala BOTAk ::..

..assalamualaikum..

kina dah janji nak tunjukkan gambar Marrisa Hannah kepala botakkan

taraaaaaaa....
v
v
v
v
v

Gambar adam pun ada jugak kat sini...gambar ni betul² yang paling terBARU kina amek.. Time nie mereka berdua baru je bangun dari tido. 




Gambar ni adam yang amek...kina tengok adam makin lama makin pandai amek gamabr yang cantik² untuk kina. ada bakat tak??



sejak dua menjak ni kina dah kureng amek gambar kami seharian. Busy betul la kina yew. hihihihi... lepas ni kina rajin balik la. rasa rugi x abadikan life kina ni dalam blog ni. Kina x nak terlepas kenangan selepas ni utk tatapan satu hari nanti.

buat Marrisa Hannah.cepat² rambut tue tumbuh dengan lepas dan cantik yew. Cian dia x de rambut. hehehehehe...

6 comments:

O'gosh said...

pandainya..brapa umur adam tu...kalau anak saya dah memunah adala...

[PCL] said...

Assalam Kina...dah lama x jengah sini, lama sangat...besar dah pun Adam , yg baby tu baru ni tgk...maafkan sy lama x ke sini.

munna said...

botak licin pun comel gak....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

O'gosh..

adam baru je 3 tahun. dia mmg suka amek gambar dari dia berumur 1 tahun lagi. alhamdulillah la makin lama dia makin pandai amek gambar. kina rasa mmg minat dia kot bila besar nanti.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

[PCL]..

yew ke dah lama? kina pun rasa mcm tu jugak. hehehehe..pepun lepas ni rajin² la dtg sini lagi.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

munna..

kina pun rasa mcm tu..heheheh. skrg ni kina tgk dia geli hati je. bila la rambut dia nak tumbuh lebat ni.

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣