♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Friday, December 4, 2009

..:: mOtOr yG Canggih dan peLik::..

salam semua... pg tdi aku ada dgr radio Hot Fm..buat aku tergelak sowang lak tadi!! citer nyer cam ginih. ada owg call Hot Fm pasal pengalaman dia. mesti korang ada dgr gak pagi tadi??.. x der?? LOooorrr yew ker? x pe...!! mn xdgr aku ceritakan kat cini. mesti korang tergelak sowang nti nih!!.
mamat yg call tuh selalu nak basuh suar jeans men msk sekali dgn suar2 dlm dia sekali dlm mesin basuh. 1 hari dia pakai balik ... dating dgn aweks dia. dia rasa len mcm jer dia pakai suar tuh bila dia jalan. tetiba jer.....jeng...jeng..jeng!! bila dia pandang bawah kat kali dia...dia nampak suar dlm dia dah nak terkeluar!! awek dia ckp " awk wat silap mata ker??" dia ape lagi..... cpt2 amek suar dlm dia trs smpn kat poket!!!
pengajaran citer nih
*
*
*
tuk LELAKI saja nih... (perempuan x de wat menda mcm tuh!!) kalau nak bsh suar tuh jgn la SOTONG kering ada dlm suar tuh. bawak2 la asingkan dulu sebelom nak basuh masuk mesin. cian kat mak!!! .... SOTONG kering nyer ada sekali dlm suar!!
hehehehehe..
sebenarnya aku nak tunjukkan gambo kat korang. aku tgk kelakar dan pelik pun ada. so korang tgk la yew... nanti kalau nak komen.. silalah...
sila scroll ke bwh
*
*
*
*



yg nih...cam ne nak bwk yew?
x lenguh ke ketiak dia? kompom ketiak byk bulu nih!! hehehehehe
yg nih aku pelik... mcm ner motor nih leh terlekat kat btg pokok tuh. korang rasa mcm ner leh berlaku?? blh bg tahu aku??
ish!! ish!! pelik..pelik...



6 comments:

syaf said...

wawa sengal r mamat 2...
bengong ke hape...wat malu lelaki jerk..

anyway gambar2 moto 2 smart n unix
pandai depa reke

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~syaf~
mmg sengal mamat tuh. awek dia mesti malu giler!!

moto tuh mmg unik. cuma x de lagi kat malaysia. tul x? kalau ada mau paking kejap dah kena curik!! selalu omputih je suka moto2 mcm nih. kan?

NICK IRFAN said...

kantoi la mamat 2! hahahahaahahaha lawak tol... eh! gmbr2 moto ni mmg... hahahahahhahahaha mne akak dapt gmbr ni? pecah perut gelak klaka la!!!!

giGGLe said...

dak laki mmg camtu..naseb la adik2 laki tak macam tu..kalo dak,memang kena jerit la..huhu..

jebat_durhaka said...

kina...memang kelakau citer ko tu wkakaakaka ko buat aku teringat balik kes yg serupa tp bukan aku ek...huhuhuhuhu

Elyn said...

ekekeek sure mamat tu malu gile!! tapi padan la muke die sebab malas nk cabut spender ekekekek

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣