♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Wednesday, December 2, 2009

..::cOmelnyer PEN DRiVES::..

lorrrr...nape nmpk montot je nih?? ini adalah pen drives yg comey2 aku letak kat cini. puas aku carik kat kedai2 computer... x de pun?? mana dorang beli yea?? mesti mahalkan?? hehehehehe
yg nih lagi lahhhhh...wat perot aku lapo jerk!! Bila wat keje jer pandang CPU... wat keje jer pandang CPU... mau aku terkam je buger nih!! (ini slh satu punca KEGEMOKKAN!!)

alalalala..... comey nyer selipar nih!! Bos ckp byk mau aku sumbat je selipar nih dlm mulut dia!! kah...kah..kah... (jgn mare bossss!!)

yg nih langsung x comey la...tapi aku saje jer edit kat sini. hehehehehe... (aku tgk aym nih mcm nak ready kena sembelih jer??)




20 comments:

cik EPAL said...

stylooo gila pendrive tuuu ;)

~ a for ana ~ said...

alah, kiut nyer! ana nk gak!!! nk cr kat ne ek? nti roger ana eh, kalo da taw nk cr katne.. hehhehe...

syaf said...

buley tahan..nampaknyer kite dlm industri yg same...gune pic
cube tegok blog aku
http://daniel-syaf7788.blogspot.com

mamamin said...

hurmmm..

kaki ayam mati tu x ganggu ke bila naik keyin words??

heheh!! letak kat opis bole la kot, nak bawak ke hulu ke hilir, agak bulky kot..

neway, cute things..

p/s: Adam nanny dah pandai ape?? len kali nanny dtg lagi ok.. muahxx pp dia

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~cik EPAL~

mmg styloo kan pen drives tuh!!
tapi kina x tahu nak cari kat ner?
hahahaha...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~a for ana~
ala ana...kina pun x tahu mn nak beli menda alah nih.

tapi kalau ada jual kat cini, kina bg tahu k!!

mamarempit said...

lawa la...tp ayam tu...erkkk....ayam mati kena langgo je rupe....hahaha..
mane nk cari ek??? nk gak beli

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~shaf~

lor yew ker kita dlm aliran yg sama? hehehehe..

ok lah tuh!! sila lah dtg lagi yew?

(byk lagi menda ada kat blog kina..mcm2 adOOOOoo!!)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam mamamin...

betol2..pen drives tuh mmg x comey pun. dah la ssh nk bwk kemana2. so jgn beli yg mcm gituh...

(kalau ada kucing ker..burung ker comey lah skt kan?)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

pendrive yang bentuk kucen mati ada tak??saya tapau nak 5 yer...

NICK IRFAN said...

wah! mcm2 jenis penrive ade! adoi...mmg unik! heehe

Munira Kirana said...

meriahnye blog mama adam ni =)

~0~ said...

Salam kak...

aku suke yang slipar tue...mana ada jual..ekekek

Mak Su said...

hik hik...cute, kreatif :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mamarempit~
tue lah pasal...aym tuh nmpk huduh..tapi comey!!
nak beli kat ner tue kina x penah nmpk lagi kat kedai2..oversea kot ada jual...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~alvin~

LOOOoooo... x de argh alvin. kalau ada nti kina bg tahu. tkt bila tgk kucin mati tuh x lalu lak mkn.

huhuhuhuhu... pepun tq coz sudi bc n3 kina. kalau ada mcm ginih lagi. kina update!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~nick irfan~

huhuhuhu..tue la pasal. unik kan? kalau la ada jual kat cini. mesti laku kan?

nak yg mana? aym penyek tue ker?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~Munira Kirana~

nti dtg2 la selalu kat cini. pasti x rugi!!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~0~

suka?? amek la...

huhuhuhuhu..tq dtg sini. suka akk!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

~mak su~

rajin mak su dtg blog saya...suka saya!! tq taw...

nti kina akn cari lagi pic yg kita sendiri x penah tgk dan terpikir ada manusia yg cerdik pandai nih yg reka menda2 mcm tuh!!

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣