♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Thursday, August 27, 2009

..:: tagged_dari_mama_niza_a.k.n. hani::..

Nih tagged dari mama niza a.k.n hani..

mmm...byk gak soalan nak kena jwb nih. x pe lah..dari aku ngantok kan?jwb je lah.

tag ini adalah berkenaan dengan Photo Profile Blogger

1. Terangkan maksud gambar itu ?

Gambar nih gambar aku dgn anak bujang aku. ADAM HAZIQ namanya. Tiada maksud untuk gambar nih. aku saje nak letak sbb aku tgk muka adam time nih comey sgt. first time aku amek gambo dia pakai snow cap dia.

.:: ANOTHER TAG ::.

WHAT IS THE MOST IMPORTANT THING IN YOUR LIFE?
Of course suami aku (supra~nih nama timangan dia) ...aDam...family aku...kerja
aku. (x de 4 nih..x tahulah hidup aku mcm mane!!)

WHAT IS THE LAST THING THAT YOU BOUGHT WITH YOUR OWN MONEY?
Hadiah besday suami aku. time tuh aku belikan baju kemeja-T dan sepende jenama RENOMA.

WHERE DO YOU WISH TO GET MARRIED?
aku mmg impikan nak kawen dkt umh aku jer. wat pe nak kawen kat tempat len? umh sendiri sudah...tapi kalau blh aku nak perkahwinan yg serba putih dengan pelamin2 sekali nak putih. pastu ada bunga rose putih dan ada burung merpati putih. mcm perkahwinan ala-ala dlm taman gituh!! tapi kos mahal giler kalau nak mcm tuh....botak pale supra!!

HOW OLD DO YOU THINK YOU WILL BE PERMANENTLY OWNED BY UR LOVE?
adessss...confirm la nak selama-lamanya...bukan takat hujung nyawa jer. (Ya Allah ko tunaikanlah permintaan aku ini. Kau kuncikan la HATI dan CINTA aku hanya utk dia dan dia hanya utk aku)

ARE YOU IN LOVE?
mestilah OOoooiii..setiap saat siot!!

WHERE WAS THE LAST RESTAURANT YOU HAD DINNER?
Nali's , Sentul. (tmpt tuh ctk giler...tapi makanan mhl giler. x berpatutan!!? heheheheheh..)

NAME THE LATEST BOOK THAT YOU BOUGHT?
mmmmm....last beli buku 'nama-nama untuk bayi' tuh yg dapat nama ADAM HAZIQ tuh.

WHAT IS YOUR NAME?
n o r_a s m a w a t i_m a t_a l i a s

DO YOU PREFER YOUR MOTHER OR FATHER?
mmm....father kot.

NAME A PERSON THAT YOU REALLY WISH TO MET IN REAL LIFE FOR THE FIRST TIME?
entah...x de la!!

CHRISTINA OR BRITNEY?
britney.... She's cute! tapi dah x suka dia dah. coz dia seorang MAK yg terlampau. x sesuai jadi mak owang. btl x?

DO YOU DO YOUR OWN LAUNDRY?
No

THE MOST EXCITING PLACE YOU WANT TO GO?
Mekkah...(Ya Allah, bila la tiba masanya aku nak ke sana?)

CAMERA OR MP3 OR HP?
HP

POINT OUT 5 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED YOU
adessss....

3 THINGS I SAY TOO OFTEN?
1. alalalala mucuk mama nih...nih time aku nak pujuk aDam majok.
2. adesss...time aku tgh blurr x tahu nak wat ape dan nak jawab ape.
3. EEeeeeee.....yg nih ada menda yg buat aku geram!! hahahaha...

BOOK I'VE RECENTLY?
mmm...Takdelah!

4 SONGS I COULD LISTEN TO OVER AND OVER AGAIN?
1. agnes monika ~ matahariku
2. faradhiya ~ bertahta dihati
3. Jaclyn Victor ~ bertamu di hati
4. Yuna -Dan sebenarnya

THINGS THAT I LEARNED LAST YEAR?
mmmm...ape yer...? haaaa...aaahhhh!! pasal IBU MENGANDUNG. mcm2 pertua aku nak tahu dan aku belajar.

8 PEOPLE TO TAG?
lily azliyana @ mama zara
intan~ Blurr
yatie
.::f!eRa::.
coOL^^guRL
arnamee
nurul riza
missnera
(klu free jawab ler yer tag ni..huhuhuhu)

S.E.K.I.A.N. S.U.D.A.H.T.A.G.D.I.J.A.W.AB



3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

leh tahan pjg gak tag ni..hehe..ade mase kita jwb k..=D

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tO lily azliyana @ mama zara>>

hehehe..tue la panjang kan?

ok, kalau ada ms jwb yeah?

arnamee said...

SALAM AKAK

ok,nanti anem jawab, berkebetulan ketiadaan idea utk entri mendtg ;p

kak, jawab dari gambo ke, atau start dri yg another tag tu ?

:)

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣