♣ ♣ KLIK² la kat sini yew...nak penuhkan ASB nie ♣ ♣

☺jOm KLIK²..pastu kina KLIK² kat kOrang pulak☺

♣ ♣ diAKTIFkan oLeh ♣ ♣

Tuesday, May 8, 2012

☺ berPARTY dengan Kawan² ☺

..assalamualaikum..

Dah lama x dapat jumpa kawan² bila sekali sekala jumpa rasa mcm x nak balik je. Maklumlah dah kawin masing² dah ada kehidupan sendiri. Dengan kerjanya..dengan familynya...untuk bersama kawan²  mcm masa sekolah dulu dah x ada dah. Kina rasa bukan kina je rasa mcm tu..pasti semua org pun rasa ape yang kina rasa. 

Betul tak??

Time sekolah bukan main lagi nak cepat habis sekolah...tapi bila dah habis sekolah dan dah kerja mesti nak pergi ke alam sekolah tu balik.

Ada rasa mcm ni jugak tak??

sila jawab dengan jujur yew....

kalau x de tue..maknanya korang manusia yang x ada perasaan!!

hahahahahahaha... 

ish..mana ada org mcm tu. mesti semua rasa ape yang kina rasa. betul tak?

Hari ahad lepas kina jumpa kawan² sekolah kina. Walaupun x lama tapi kami hepi sangat²!! Time ni kawan kina INTAN ada buat besday party anak dia. 

Jom layan gambar !!



cian anak mama kena gigit nyamuk..... 



kek ni kawan kina sendiri yang buat... sOdapppppp.... kalau kina la yang buat, mesti x jadi. hehehehehe..

bila dpt buat kek hari jadi untuk anak sendiri. adehhhh....

kena belajar jugak ni.



 sebelum nak balik kami amek gambar untuk kenangan....  yew la kan. bukan selalu dpt jumpa mcm ginih.

time ni bagus...separuh pandang kemera belah kiri separuh pandang kemera belah kanan. pepun gambar tetap cantikkan? hehehehe

pepun hepi jumpa korang!!!

nanti kita deal lagi yew!!

9 comments:

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu.. skrg ni bila dh kawen.. tingin nk rs alam sek semula..hihi

O'gosh said...

jangan risau...say pun x pandai buat kek jugak....huhu

mrs.ecam said...

btol la...bile dh kawin memasing de komitmen msing2 kn...dh xleh nk lepak2 ghater2 cam dl ms muda2...klu ade pong ms besday party ank member jela pong kn...huuu sme jela...

lia said...

kina... to be frank... mmg la aku suka sekolah... x pernah nak berhenti blajar kat sekolah sbb xpernah ada pengalaman pahit masa sekolah... takat kena rotan, apalah sgt kan ha3...

tp keje... mmg dr awal keje rasa nak berhenti tp x ley wooowooooo

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

IntaNBerliaN ..

hihihi...sama lah kita ni.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

O'gosh ..

hihihi..kalau pandai kan best. x yah beli kek kan?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mrs.ecam..

kan betu kina teka...hihihi

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lia ..

yew la OOooo..kalau x nak mkn ape?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sama lak nama anak kita .. ADAM juga .. salam perkenalan kina ;-)

♣ kOrang KLIK kina..kina KLIK kOrang ♣